Македонија

Жителите на Љубанци два дена без вода

Жителите на Љубанци два дена без вода

По известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација, РЦУК Скопје ги известува граѓаните дека  на ден 07 и 08.06.2016 (вторник и среда ), поради чистење и хлорирање на резервоарот за вода во село Љубанци, во периодот од  09:00 часот до завршување на активностите, прекин на водоснабдувањето ќе имаат корисниците од село Љубанци во општина Бутел.