среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 13

ФОТО: Доказ дека навистина постои живот на Марс

Навистина постои живот на Марс. Според љубителите на конспиративните теории на дел од овие фотографии што роверот Кјуриозити ги праќа на Земјата може да се видат докази дека навистина постои живот на Марс.

mars-zivot10

Поврзани вести

Навистина постои живот на Марс. Според љубителите на конспиративните теории на дел од овие фотографии што роверот Кјуриозити ги праќа на Земјата може да се видат докази дека навистина постои живот на Марс.

Според нив фотографиите на Кјуриозити откриваат нешто повеќе од напуштен црвен терен каде има само карпи и тоа многу карпи.

mars-zivot1

За некои од нас ова е само карпа, а за некои други, игуана.

mars-zivot2

Според некои, она што се гледа на оваа фотографија не е карпа, туку вселенско летало.

mars-zivot3

Според некои на оваа фотографија се гледа жена, која директно го набљудува роверот, според НАСА станува збор за чудна формација од карпи и песок.

mars-zivot4

 

Љубителите на НЛО велат дека на оваа фотографија се гледа пирамида која е со големина на автомобил и сметаат дека најверојатно станува збор за врв на многу поголем објект.

mars-zivot5

 

Летечка карпа? Набљудувачите со поостар вид ја забележале оваа карпа која лебди над површината на Марс.

mars-zivot10

 

Пред Кјуриозити, на Марс беше роверот Спирит, во 2008-та ја испрати оваа фотографија, за која многумина тврдат дека покажува сирена.

mars-zivot8

 

Човечки череп? Овој „череп“ беше фотографиран минатата година, според многумина, дефинитивно овде не станува збор за карпи.

По сите овие фотографии, повторно останува отворено прашањето: Дали навистина постои живот на Марс? Проценете сами!

Најчитани вести