Крими хроника

Златен накит и пари украдени од куќа во Дебар

Златен накит и пари украдени од куќа во Дебар

Златен накит, мобилен телефон, 900 долари, 1.550 евра и 2.000 денари, се украдени од куќа во Дебар во саботата.

Крадецот влегол преку незаклучена влезна врата во куќата на А.А.  и  откако го собрал пленот  избегал.