Македонија

„Аеродром во моето срце“ Златко Марин продолжува со рекет врз фирмите

Златко Марин продолжува со рекет врз фирмите

Фејсбук групата „Аеродром во моето срце“ поседувајќи докази, обвинува дека кандидатот за градоначалник на СДСМ, Златко Марин, продолжува да прави рекет низ Аеродром.

-Златко Марин, продолжува со рекетот врз фирмите во Аеродром, овој пат на удар …… , од кои биле изрекетирани десетици илјади евра и целосна компјутерска опрема за штабовите на СДСМ во Аеродром. Со ветување дека при евентуално преземање на општината, сите работи во делот на информатичката технологија и системи ќе ги работи оваа фирма. Екипа на „Аеродром во моето срце“ поседува докази, кои ќе бидат наскоро објавени, обелодени оваа ФБ група.