недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 1

„Златна бубамара на популарноста“ по 19-ти пат

Како можен датум за одржување се посочува 18 февруари.

„Златна бубамара на популарноста“ по 19-ти пат

„Златна бубамара на популарноста“ по 19-ти пат

Поврзани вести

 

 

Во  третата недела од февруари, традиционално, по 19-ти  пат ќе се оддржи спектакуларното доделување на наградите на најпопуларните уметници од Македонија и екс југословенските простори.

Наградите ќе бидат доделени по список  и редослед  кој е прочистен и потврден од  музичко забавната комисија на Радио Бубамара, со дозвола за увид два дена по денот на настанот, во рамки на оддложената ТВ снимка со среќни ПИМ мерки.

Добрата забава и хумор  се потреба во секое нормално хумано опшество и тоа барем  еден ден во годината, а додека  го чекаме тој убав ден во февруари, ви препорачуваме да продолжите да ќутите по дома и да дишете загаден воздух надевајќи се дека повторно ќе ве огрее „Ново сонце на слободата“, се вели во официјалното соопштение за манифестацијата.

Како можен датум за одржување се посочува 18 февруари.

Најчитани вести