Македонија,Крими хроника

Злетовскиот убиец пронајден обесен

Злетовскиот убиец пронајден обесен

Убиецот кој утрово изврши трикратно убиство во Злетово е пронајден обесен во бачило во близина на градот, објавува Прес 24, повикувајќи се на полициски избори.

Повеќе детали за трикратно убиство и самоубиство следуваат во текот на денот.