петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 53

Знаци дека поседувате лековита моќ

Секој има потенцијал да биде што сака и да влијае на светот и окружувањето на било кој начин. Нема сомнеж дека секоја личност има одредени атрибути што ќе ги негува повеќе од другите.

lekuvanje-univerzum

Поврзани вести

Секој има потенцијал да биде што сака и да влијае на светот и окружувањето на било кој начин. Нема сомнеж дека секоја личност има одредени атрибути што ќе ги негува повеќе од другите.

Важно е да ги дијагностицираме нашите сили и слабости.

Исцелителите се присутни во секое друштво. Еве една листа на карактеристики што се заеднички за сите исцелители. Испитајте го својот карактер и видете дали овој архетип ви одговара.

 1. Често ви говорат дека вашето присуство смирува;
 2. Вие и луѓето со кои што сте блиски ретко се разболуваат;
 3. Постојано размислувате за тоа како да го подобрите животот на луѓето;
 4. Веројатно ја чувствувате паниката или промените во расположението;
 5. Премногу сте емпатични, до таа мерка што тоа го ремети вашиот социјален живот;
 6. Имате семејна историја на исцелители. Можеби во семејството сте имале лекари, терапевти, здравствени работници, ветеринари…
 7. Чувствувате дека сетилата ви работат засилено кога сте на јавни места;
 8. Имате добра комуникација со животните. Кон вас реагираат мирно или се среќни што ве гледаат;
 9. Странците што влегуваат во вашиот живот мошне лесно ви се доверуваат;
 10. Од рака ви одат техниките на масажа, иако никогаш не сте се образувале за тоа;
 11. Често ве болат вратот и рамињата, затоа што таму го акумулирате стресот;
 12. Уживате да престојувате надвор;
 13. Ве привлекуваат кристалите и заинтересирани сте за нивните метафизички особини;
 14. Заинтересирани сте за духовни науки;
 15. Вашето високо ниво на свесност значи дека сте чувствителни на одреден вид храна и пијалаци. Можеби често имате главоболки или дигестивни проблеми;
 16. Понекогаш чувствувате бранови на морничавост, топлота или пецкање на дланките и пулсирање;

Главните елементи на исцелителството се сведуваат на голема чувствителност на брановата должна, способност да се манифестира енергијата, мошне нагласено чувство и желба да се помогне на оние околу нас.

Не постои утврден пат кој ги развива овие чувства. Се во универзумот е подредено за да бидеме здрави и среќни, ваше е само да препознаете дали сте еден од нив.

Најчитани вести