понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Знаци дека повеќе не го привлекувате…

„Проблемот е во мене, повеќе не сум привлечна“. Ова е првата мисла што на жените им поминува низ глава или пак дека можеби тој има љубовница.

Знаци дека повеќе не го привлекувате...

Знаци дека повеќе не го привлекувате...

Поврзани вести

Мажите се тие што секогаш, секаде и во секој миг сакаат секс. Сепак, се чини дека се повеќе жени се борат со целосно спротивставена ситуација – тие сакаат секс, а мажите не! Зошто мажите одбиваат секс?

„Проблемот е во мене, повеќе не сум привлечна“. Ова е првата мисла што на жените им поминува низ глава или пак дека можеби тој има љубовница.

Познат е фактот дека на мажите им е многу важен сексот и дека никогаш под ниту едни околности нема да одбијат таква понуда. Еве неколку знаци што покажуваат дека повеќе не го привлекувате:

  1. Не гледа во вас и вегите не му се поткренати. Едвај чека да престанете да го допирате;
  2. Не му се шират зениците кога ве гледа;
  3. Усните му се затворени;
  4. Не ве следи со погледот како некогаш. Не сте во фокусот на неговото внимание;
  5. Повеќе не ве допира нежно како некогаш и бара изговори да побегне од вас;
  6. Се дотерува, но не за вас;
  7. Има љубовница.

Најчитани вести