Секс

Четири хороскопски знаци што неможат да се задоволат само со еден партнер

Четири хороскопски знаци што неможат да се задоволат само со еден партнер

Некои хороскопски знаци сакаат дополнително да го зачинат животот – посебно во спалната соба. Кога станува збор за нивните партнери, тие квалитетот го бараат во квантитетот. Тоа не ги прави прељубници, туку големи љубители на сексот.

Близнаците, кои се познати по својата дволичност, сакаат да имаат повеќе опции – со се во нивниот живот. Тие сакаат да знаат за се по нешто, а ако треба да растурат некоја врска за да го прошират нивното сексуално знаење тие тоа и ќе го направат. Што е најлошо, никогаш нема да се задоволат и постојано бараат нова забава и начини да ги задоволат своите партнери.

Кога станува збор за Стрелецот…