Секс

Знаци кои ви откриваат дали водите љубов со вистинскиот

Знаци кои ви откриваат дали водите љубов со вистинскиот

1. Знаете дека тој го сака вашето тело и чувствувате самодоверба крај него.

2. Не се плашите дека ќе ги исмева вашите желби, туку ќе се потруди да ги исполни.

3. Вашата сексуална комуникација е одлична, па без проблем може да му кажете што ви се допаѓа, а што не.секс

4. И двајцата сакате да пробате нови работи.

5. Не се чувствувате глупавои смешно правејчи некои работи, бидејќи имате цлосна доверба во него.

6. Оралниот секс и на двајцата не ви претставува проблем.

7. Оргазмот не изостанува секогаш.

8. И двајцата сакате да се галите по сексот.

9. Не ви е страв да помислите дека тој е последниот со кој ќе спиете.