среда, 26 април 2017  |  Вести денес: 57

Знаци кои ви откриваат дали водите љубов со вистинскиот

13-situaties-waarbij-seks-wel-de-oplossing-voor-jouw-probleem-is_img900

Последни вести

1. Знаете дека тој го сака вашето тело и чувствувате самодоверба крај него.

2. Не се плашите дека ќе ги исмева вашите желби, туку ќе се потруди да ги исполни.

3. Вашата сексуална комуникација е одлична, па без проблем може да му кажете што ви се допаѓа, а што не.

4. И двајцата сакате да пробате нови работи.

5. Не се чувствувате глупаво и смешно правејќи некои работи, бидејќи имате цлосна доверба во него.

6. Оралниот секс и на двајцата не ви претставува проблем.

7. Оргазмот не изостанува секогаш.

8. И двајцата сакате да се галите по сексот.

9. Не ви е страв да помислите дека тој е последниот со кој ќе спиете.

секс

Најчитани вести