вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 41

Знаци кои откриваат дека сте имале секс

Доживувањето на вагиналните оргазми предизвикува жената да оди поразлично. Чекорот и се продолжува и притоа доаѓа до поголема ротација на карлицата.

Знаци кои откриваат дека сте имале секс

Знаци кои откриваат дека сте имале секс

Поврзани вести

Kога жената ќе доживее вагинален оргазам, тој и дава малку слобода но и енергија во нејзиниот чекор.
Доживувањето на вагиналните оргазми предизвикува жената да оди поразлично. Чекорот и се продолжува и притоа доаѓа до поголема ротација на карлицата.
Во едно европско истражување, обучените сексолози ги набљудувале чекорите на жените по доживеан оргазам, така што во 81 отсто од случаите погодиле точно. Еве по што друго можат да ве откријат дека сте имале секс:

Сјај

good sex

Уживањето во сексот создава аура на смирeност која изгледа како да лебди околу нас

Постојат научни докази зошто постануваме црвени во образите по сексот. Тоа се случува поради големиот проток на крв, но уживањето во сексот создава аура на смирeност која изгледа како да лебди околу нас. Затоа не ретко коментарите на луѓето се „ти просто сјаeш.“

Опуштен став

По сексуалниот однос порастот на ендрофин може да ви даде нова, свежа перспектива во врска со непријатностите во секојдневниот живот. Благодарејќи на раното утринско изненадување и гимнастиката во кревет, ништо нема да може да ви го расипе расположението тој ден.

 

Најчитани вести