Македонија

Значително пониски температури во август

Значително пониски температури во август

Како што беше времето до сега, така ќе биде и во втората половина на јули, пеколно топло. Сепак, во август ќе се спасиме од горештините, со оглед на тоа дека температурите нема да се искачат повеќе од  30 степени.  Времето денеска сончево и топло со температури до 38 степени.

vreme-avgust-tempe