Магазин

Знаете ли колку време сте изгубиле на Фејсбук? Сега можете да пресметате

Знаете ли колку време сте изгубиле на Фејсбук? Сега можете да пресметате

Сигурно секојдневно поминувате по неколку часа вклучени на Фејсбук и тоа ви претставува дневна рутина.

Магазинот „Тајм“ направи апликација со чија помош можете да дознаете колку дена или години сте поминале на социјалната мрежа.

fejs-630x323

Кликнете ТУКА за да дознаете колку точно време иемате „изгубено“ на Фејсбук.