среда, 16 август 2017  |  Вести денес: 38

Зоран Ѓорѓиев избран за нов Генерален Директор на ЈП Македонски Шуми

Zoran-Gorgiev

Поврзани вести

На предлог на Владата на Република Македонија, во текот на вчерашниот ден, Управниот Одбор, едногласно го избра Зоран Ѓорѓиев за нов Генерален Директор на ЈП Македонски Шуми, соопшти општинската организација на СДСМ од Кавадарци.
Во ЈП Македонски Шуми Ѓоргиев работи повеќе од дваесет години.

Од 2013 година па до денес, Ѓорѓиев е претседател на Општинската Организација на СДСМ од Кавадарци.

Најчитани вести