четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Зоран пуштен од полиција, ДНК од ноктите на Јелена не е негова

Сопругот на убиената пејачка Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, вечерва е пуштен од полиција по задржувањето од 48 часа.

zoran-jelena-640x432

Поврзани вести

Сите сомнежи во врска со убиството се симнати од него, бидејќи ДНК анализата од ноктите на Јелена покажала дека трагите на кожата не припаѓаат на нејзиниот маж, Зоран.

zoran marjanovik

Тој во полиција помина и две полиграфски испитувања.

Најчитани вести