Секс

Зошто фино момче завршува со „калаштура“

Зошто фино момче завршува со „калаштура“

Сценарио повторeно сто пати, добро момче, образовано, културно, добро воспитано се заљубува со девојка која е на лош глас. Зошто тоа се случува?

Се облекуваат атрактивно
Лошите девојки сакаат да предизвикуваат со провокативен и секси изглед, а тоа ги возбудува мажите. Високи потпетици, мини, деколте до папок , кој маж може да оддолее.

Главно не сакаат сериозни врски
Тие се слободни и независни и на крај памет не им е да влетаат во долготрајни врски.Се што е подолго од една недела, е долго.

Не глуматарат
Лошите девојки не ги привлекуваат луксузни ресторани, извикани дискоклубови, скапи автомобили или часовници.Скромни се, едноставни и го земаат она што сакаат.

Подобро ги разбираат мажите
Мажите во нив освен добро месо, гледаат и добро друштво за излегување.

Супер се во кревет
Можеби тоа не е вистина, но мажите мислат така. Лошата девојка ќе се согласи на експериментирање во кревет, на различни игри, а тоа ќе го распамети секој маж.