Секс

Зошто петтиот е и вистинскиот?

Според неодамна направена студија, се работи за тоа дека  некој станува апсолутно совршен ако неговата сакана пред него имала четири партнери.

И мажите и жените кои учествувале во истражувањето, одговориле дека идеалниот партнер обично доаѓа по четвртиот. Истражувачите од Мајкрософ Нетвор, кои ги спровеле истражувањето,  ги користеле резултатите за да создадат формала која ќе одреедува колку долго врската ќе трае.

Во предвид се земени разни фактори, вкулучувајќи и колку долго партнерите се познавале пред да почнат да се забавуваат, претходни врски и колку се цени искреноста, парите ,сексот, смислата за хумор, добриот изглед, деца – и како се сложуваат со родителите на партнерот.

На основа на овие параметри дојдено до заклучок дека петтиот партнер вообичаено е и оној вистинскиот.