Магазин

ФОТО: Зошто Наоми никогаш не станала ангел на Викторија Сикрет?

ФОТО: Зошто Наоми никогаш не станала ангел на Викторија Сикрет?

Богатството на Наоми Кембел (45) се проценува на околу 45 милиони долари, што значи дека парите одамна не и’ се главна цел. Сепак токму поради парите таа на одредени брендови им рекла „не“.

Наоми е навистина супермодел. За неа веројатно случнала целата планета, работела за сите познати брендови и заработила милиони.

naomi-kembel-1-660x887

Неколку пати прошетала на модната писта на ревијата на брендот „Викторија сикрет“, но никогаш официјално не станала една од „ангелите“.

Кога ја прашале, зошто, таа одговорила:

Неможеа да ме платат.

Таа неколку пати прошета на пистата на реијата на „Викторија сикрет“ од основањето на брендот во 1995-тата година, а вели дека одбила да стане ангел, затоа што цената не била добра.

naomi-kembel-3-660x887

Наоми очигледно ја знае сопствената вредност, а доволно е да се каже дека нејзината биографија што излезе од печат неодамна се продава по цена од 1.600 евра.

На промоцијата на книгата, манекенката за „Вог“ изјавила:

Книгата е мошне искрена. Мојот живот е отворена книга на толку многу начини. Искрена сам во врска со тоа која сум.