сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 51

Зошто некои луѓе не се разболуваат?

grip-300x200

Последни вести

Некои луѓе никогаш не страдаат од некое посериозно заболување.

И покрај истражувањата кои се спроведувани долги години лекарите се уште не можат да дефинираат зошто е ова вака.

Еве неколку изненадувачки навики кои можат да Ви помогнат во водењето поздрав живот.

Најчитани вести