Секс

Зошто некои жени се лоши во кревет?

Зошто некои жени се лоши во кревет?

Сите очајно сакаме сексот да ни биде совршен како на филм, но вистината е дека тој никогаш не е таков. Меѓутоа, најголемата препрека кај идеалниот секс можете да ја пронајдете во својата глава.

Ова се 8-те главни причини поради кои можете да оставите лош впечаток во кревет:

1. Целосно сте несигурни

2. Опседнати сте со своите мани

3. Едноставно не ви е до секс

4. Му ја скратувате блискоста

5.Опкружени сте со негативни влијанија

6. Од сексот правите оружје

7. Не се трудите

8. Водите љубов само кога сте возбудени