Магазин

Ѕвездите на „X Фактор“ ќе настапат во Кратово

Ѕвездите на „X Фактор“ ќе настапат во Кратово

Ѕвездите од „Икс Фактор“ ќе бидат дел од културната манифестација Златни денови“ која ќе се одржи во Кратово.

Покрај нив на манифестацијата ќе настапт и Тајфата на Коки, „Љубојна“, белградската група „Оџила“, како и европските тамбураши.