До 10 часот излезноста во Пехчево 12,46 проценти, во Берово и Македонска Каменица 11 проценти

99
излезеност
Person voting

Според информациите од ОИК во Македонска Каменица, излезноста до 10 часот е 11 проценти или во Македонска Каменица гласале 732 гласачи од запишаните.

Во Пехчево до 10 часот гласале 12,46 проценти или 535 гласачи од запишаните, информираат од ОИК.

Во Берово до 10 часот гласале 11 проценти или 1.207 гласачи од запишаните.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.