10 најчудни работи кои ги снимил „Google Earth“ (ВИДЕО)

10 најчудни работи кои ги снимил „Google Earth“
10 најчудни работи кои ги снимил „Google Earth“

Во видеото може да се видат различни краеви во светот и како некои локации изгледаат од „воздух“.

Видеото „AllTime10s”содржи:

– Мртов човек или куче?!
– Гроб на авион
– Тајни кои ги чуваат кинеските пустини
– Напуштени јапонски острови
– Забутана куќа на силувач
– Луѓе со коњски глави
– Јапонско село на кукли
– Црква во облик на пенис
– Џин со глава на мачка
– Луѓе гулаби…

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.