На вашето семејство ќе му оставите долг или наследство?

86
На вашето семејство ќе му оставите долг или наследство?
На вашето семејство ќе му оставите долг или наследство?

Сте ги пресметале ли Вашите финансиски одговорности? Дали некој финансиски зависи од Вас? Дали токму Вие сте главниот финансиски извор во семејството?

Кредитите станаа најчест начин да ги финансираме нашите потреби и желби. Практично, сите живееме живот на кредит.Сте пресметале ли колку изнесува Вашето кредитно задолжување, износот на Вашиот станбен, потрошувачки или автомобилски кредит, износот на Вашата кредитна картичка….  Во колкава мера Вие учествувате во покривањето на семејните трошоци: трошоци за храна, облека, режиски трошоци, трошоци за образование на Вашите деца…? Дали сте свесни во колкава мера Вашето семејство финансиски зависи од Вас?

 РИЗИКО ПЛУСполисата за осигурување ви овозможува максимална финансиска заштита за Вашето семејство со минимална уплата. Знаете ли дека ова е најефтиното осигурување кое може да vи овозможи најголема финансиска сигурност? Уплатата за ова осигурување може да изнесува и само 8 евра месечно.

Сите заинтересирани може да се јават на телефонто 071 345 796 или да испратат СМС со содржина: INTERESиме и презиме, операторите ќе ве контактираат.

За повеќе информации отворете ТУКА

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.