24 Април е денот кога граѓаните ќе го заокружат бројот 2 Гордана Силјановска Давкова

Денешниов ден сум со теренска агенда во општина Јегуновце, го започнав со средба со жители на селото Копанце и најинтересен момент ми беше што најмногу Албанците, жители на Копанце беа презадоволни од градоначалникот Диме. Велат дека Диме не прави разлика дали станува збор за Македонци, Албанци, Роми или Срби туку Диме знае само за работа и за контакти со граѓаните, истакна Дафина Стојаноска, носител на изборна единица 6.

-И затоа велат дека и Гордана Силјановска Давкова е најдобриот кандидат за претседател затоа што и таа не прави никаква разлика и затоа што се предлози на ВМРО-ДПМНЕ, а ВМРО-ДПМНЕ знае само за работа и за контакт со граѓаните.

24 Април е денот кога ова граѓаните ќе го покажат на дело и ќе го направат изборот односно ќе го заокружат бројот 2 за нашата кандидатка Гордана Силјановска Давкова.