Девојка од соништата или девојка за секс

Постои некој вид убавина што доаѓа речиси без никаков труд и која што неможе да се фалсификува – класичен стил и леснотија на постоењето што го поседуваат одредени девојки. Таа убавина доаѓа од внатре. За овој тип девојки сонуваат сите мажи.

Сепак, постои и оној тип убавина што е смел и ви се внесува во лицето. Меѓутоа, кога ќе се загледате во неа, гледате само голем број квадратчиња прецртани за да се постигне одреден социјален статус. Овој тип девојки, мажите само сакаат да ги однесат во кревет и ништо повеќе.

Еве некои клучни работи што ги поседуваат едните и другите, па вие сами проценете на која група девојки припаѓате?

  1. Девојката од соништата е згодна за себе, девојката за секс сака да биде згодна за сите други.
  2. На девојката од соништата и е удобно во нејзината кожа, а девојката за секс се труди да покаже колку е можно повеќе.
  3. Девојката од соништата задржува голем број работи за себе, а девојката за секс нуди се’ на тацна.
  4. Девојката од соништата е единствена, девојката за секс има стотици копии.
  5. Девојката од соништата е суптилна, а девојката за секс се забележува од авион.
  6. Девојката за секс е насликана, а девојката од соништата не носи ништо на себе.
  7. Девојката за секс е на Инстаграм, а на девојката од соништата не и требаат филтери, ниту лајкови.
  8. Девојката од соништата се инспирира од уметноста, а девојката за секс од… сексот!
  9. Девојката од соништата станува се подобра со текот на годините, а девојкта за секс со годините ја губи и убавината.
  10. Девојките за секс се лесни, девојките од соништата не се лесни за наоѓање.