8-ми Септември неработен за сите граѓани

168

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8-ми Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Македонија им го честита Денот на независноста.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.