А1он: Големата пљачка на „Езерото Треска“, ги сечат канделабрите и ги ставаат во комбиња без регистрации (ВИДЕО)

Во Спортско рекреативниот центар „Езеро Треска“ викендов се слушаат само моторни пили со кои се сече се што може да биде исечено во некогашните ресторани, бунгалови, кафулиња, гардероби и тоалети, објави порталот А1он.мк.

Во комплексот се случува невидена пљачка на државниот имот оти додека на една страна работниците организираат, на друга се откорнува урбаната опрема и се товара во возила без таблички.

Повеќе околу оваа тема прочитајте ТУКА