Агенцијата за медиуми ќе расправа за одземање дозвола за телевизиско емитување

222

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денеска на седница ќе расправа за Предлог-oдлука за одземање дозвола за телевизиско емитување на радиодифузер.

На седницата, меѓу останатото, ќе бидат разгледани кварталните извештаи за работата на АВМУ за период од први јули годинава до крајот на минатиот месец.

Извор: МИА

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.