Агенцијата за вработување добива нова Интернет страница

Агенцијата за вработување на Македонија ќе добие нова Интернет страница (job market). На промоцијата на новиот сајт ќе присуствува министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, и директорот на Агенцијата за вработување, Влатко Поповски.