Актерката Мирјана Карановиќ заврши во Ургнетниот центар во Белград

Актерката Мирјана Карановиќ вчера на 26 мај заврши во Ургентниот центар откако ѝ се слошило.

Но, иако синоќа не играше во претставата во Белградскиот драмски театар, таа вечерва се враќа на сцената.

Според информациите, таа веќе се чувствува добро и вечерва ќе се појави на сцената на Театарот.