36.8 C
Skopje
петок, јули 19, 2024

Александар Колевски е најдобар полицаец во Гази Баба во 2022 година

Градоначалникот на Бобан Стефковски денес додели признание за најдобар полицаец во изминатата 2022 година.

„Александар Колевски избран за најдобар полицаец за 2022 година!

Александар Колевски од полициската станица од општа надлежност Гази Баба е избран за најдобар полицаец за 2022 година.

Колевски во текот на целата година се истакнува во својата работа и истиот е избран по спроведена постапка во рамки на полициската станица.

Александар Колевски ќе добие еднократна парична награда од општина Гази Баба“, стои во неговиот пост на Фејсбук.