Андонов: СДСМ да ги бранеше интересите на Македонија сега ќе имавме стабилна влада

94
андонов

– Јас сум убеден дека да СДСМ останеше цврсто на позицијата на заштита на македонскиот идентитет, сувереноста, независноста и унитарноста на Македонија без проширување на било какви прашања како што се проширувања правата на албанската нација. Ние ќе имавме многу други односи во Македонија и ќе завршеше кризата. Ќе имавме една релативно стабилна влада без разлика на политичките несогласувања помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, ќе имаше некои други текови кои ќе се случуваат, смета Андонов.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.