Јаревски од преполн штаб во Карпош: Оваа власт мора да замине

Оваа власт мора да замине, oва не е борба за власт, oва е борба за достоинствен живот, стои во Фејсбук статусот на Тони Јаревски.

– 18.06.2022 тргнуваме од пред Симпо во 19:00ч, додава тој.