Арсовска: Потребна е безрезервна поддршка за спас на македонската економија

✅ На приватниот сектор му е потребна предвидливост, плановите и одлуките за справување со состојбите и задржувањето на работни места претприемачите не ги носат од денес за утре.

✅ Затоа итно и навремено да се донесе одлука за продолжување на финансиската поддршка за јуни и јули, без комплицирани услови и постапки.

✅ Потребна е безрезервна поддршка, за спас на македонската економија проследена со квалитетна стратегија за справување со кризата.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.