Арсовска продолжува со деструкции, „Дрисла“ не го прима ѓубрето кое се собра во скопските општини

Градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, продолжува со деструкции. Откако дозволи Скопје да тоне во смет, сега прави нови чекори на штета на македонските граѓани.

Имено, „Дрисла“ вечерва не го прима ѓубрето кое се собра во скопските општини во организација на градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи акциите се организирале без таа да знае.

Сѐ уште нема информации дали членовите на Кризниот штаб на Град Скопје знаат за ова но се очекува после итната седница што се одржува во моментов, да има изјава за медиумите.