Астролозите порачуваат, не чека жежок сексуален период следната година

133

Додека Близнаците функционираат слободно, Јарците ќе се најдат на голема пресвртница. Што во сексуалните односи ни донесува 2014 година?

Сонувате ли луда и незаборавна новогодишна забава? Ако во новогодишната ноќ не добиете се, не грижете се, сексот може да се случи и подоцна.

Ѕвездените аспекти најавуваат жесток вовед во 2014 година во која ќе се чувствува отпор спема било какво ограничување. Ќе ве фасцинираат нови предизвици, но претераната борбеност би можела да предизвика пречки во сексуалните истражувања.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.