Автобусите утре ќе возат по неделен возен ред

Во текот на утрешниот ден на празникот Рамазан Бајрам, јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, соопштија од ЈСП „Скопје“. Дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и таа во Ѓорче Петров.

Како што информираат од ЈСП, Жичницата ќе функционира вообичаено, од 10 до 18 часот, при што од 17 до 17.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 17.45 часот е последно возење од врвот надолу.