Ажурирани протоколите за заштита од Ковид-19

66

Протоколите што ги опфаќаат мерките и препораките за заштита и превенција од КОВИД-19, согласно одлуките на Владата, се дополнети и ажурирани со последните усвоени измени и дополнувања со кои се регулираат повеќе области.

Ажурираните протоколи кои произлегуваат од Планот за намалување и спречување на ширење на коронавирусот можат да се најдат на страната на Владата на Република Македонија https://vlada.mk/protokoli-koronavirus#collapse75

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.