Без струја дел од Аеродром

ЕВН известува дека денеска, од 09:00 часот, без струја ќе останат дел од корисниците на бул. 12-та Македонска Бригада (околу бр. 83-Б) во Општина Аеродром.

Корисниците без електрична енергија ќе бидат од 09.00 до 13.00 часот.