Без струја дел од Волково, Арачиново и индустриската зона Илинден

По известување добиено од ЕВН Македонија АД, денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на ул.бр. 70 во Волково, општина Ѓорче Петров, во периодот од 09:00 до 14:00 часот, а во периодот од 08.50 до 10.30 часот корисниците од индустриската зона Илинден, како и корисниците од долен дел од с. Арачиново.