Без струја неколку скопски улици

35

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-1 цол на улица Димитар Гуштаков бр.44, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Димитар Гуштаков, Дреновска Клисура, Стара Новакина и Ужичка Република од 14 часот па се’ до санирање на дефектот.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.