Без вода дел од Пинтија

Поради изведување на водоводен приклучок ф-150 мм изутрина од 09.15 часот е прекинато водоснабдување за корисниците на ул.1520 во Пинтија, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје.

Прекинот на водоснабдувањето ќе трае до завршување со санација на дефектот.