Без вода населбите Козле, Жданец, Трнодол и Нерези

57

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека поради  дефект на улицата „Лесновска“ бб (влезот на Трнодол), со прекинато водоснабдување ќе бидат и корисниците на дел од населба Козле (висока зона), Жданец, Трнодол и Нерези.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 до завршување со активностите.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.