Без вода „Партение Зографски“ и „Востаничка“

Поради изведување на два водоводни приклучоци со профил ф-150 и ф-80 милиметри на улица Партение Зографски бр.28 и на улица Востаничка бр.2.

без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Востаничка, Димитар Беровски и дел од Партение Зографски од 09:00 часот па се до изведба на истите.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.