Болест, како настанува и како се лекува

Зоран Дерновшек е изумител по потекло од Словенија, кој живее во Италија, а неговата сопруга, пак, е по потекло од Охрид, кој има неколку вредни изуми, а еден од нив кој според него е најважен за човештвото е суплементот РЕНС (RENS – Rappid Effect Natural Supplement). *До каде стигнавте со истражувања на тема детоксификација – … Продолжи со читање Болест, како настанува и како се лекува