Бонева: Скандалозно е што СДСМ носи сведоци за приговор кој се однесува на БЕСА

бонева

-Ова го прашувам бидејќи членот на СДСМ поставува прашање, а ние разговараме за приговор од БЕСА. Жената беше донесена од претставник на СДСМ а приговорот е од БЕСА. Па прашувам , како може претставникот на СДСМ да носи сведок за приговор од БЕСА, праша Бонева.