Бујар Османи на аџилак во Мека

Министерот за надворешни работи Бујар Османи објави фотографија од својот аџилак во Мека, Саудиска Арабија.

Тој досега неколку пати го има посетено едно од најголемите муслимански светилишта.

Овој пат Османи објави дека е во посета на Мека заедно со неговите внуци.