Бутел, Шутка, Студеничани и Чучер Сандево утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре, седми август, без електрична енергија ќе останат делови од општините Студеничани, Бутел, Шуто Оризари и Чучер Сандево.

Во општина Бутел без електрична енергија во периодот од 8 до 15 часот ќе останат улиците: Алекса Дундиќ, Мара Мажуречка, Алпи, Ферид Бајр, Христијан Тодоровски Карпош, Александар Турунџиев, Рокомија и Кучевишка Бара.

Во општина Студеничани без струја ќе остане селото Студеничани в о периодот од 7 до 13 часот.

Во општина Шуто Оризари без струја ќе бидат корисниците од улиците:

– Шуто Оризари, Македонско – Косовска Бргада, ул. 17 и ул.19 во периодот од 08.00 до 15.30 часот, како и
– Волт Дизни и Диме Мечето во периодот од 09.00 до 15.00 часот

Во општина Чучер Сандево, без електрична енергија ќе останат жителите на селото Мирковци во периодот од 9 до 15 часот.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.